zondag 1 maart 2015

Whispering wall - Den Haag


Twee weken geleden zijn we voor enkele dagen naar Nederland, Den Haag geweest waar we onder andere de tentoonstelling van Rothko in het Gemeentemuseum hebben bezocht.

Als we ergens naartoe gaan zoek ik altijd even op Internet of er interessante adresjes zijn in verband met papier en ik vond er drie: Whispering wall, papierwinkel Damen / Papier Royaal en de boeken van Lidy Schoonens.(over deze twee laatsten meer in het volgende blogbericht)Whispering Wall is een initiatief met een fascinatie voor papier. Dit krijgt vorm in presentatie, productie en onderzoek op het gebied van beeldende kunst, design en architectuur. Whispering Wall presenteert het werk van vormgevers en kunstenaars die de toepassingsmogelijkheden van papier onderzoeken. In het atelier van Mark de Weijer vindt productie en onderzoek plaats. Hier wordt gewerkt aan auto­nome en opdracht gebonden projecten. Whispering Wall organiseert bijeenkomsten en workshops met experts binnen het vakgebied van papier, beelden­de kunst, design en architectuur.
(bron: website whispering wall)
Hieronder enkele sfeerbeelden van de verlichting (gemaakt van papier en vilt naar aanleiding van Felt + Paper) en wandbekleding van Mark de Weijer en enkele andere objecten van kunstenaars die ook bij whispering wall tentoonstellen.
 


Meer informatie en contactgegevens kan je terugvinden op de website van Whispering wall.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten